About

Mikä on tämän sivuston tarkoitus? Sivuston on tehty harrastepohjalta. Tarkoitus on tuotaa vakiovihjeitä, pitkävetovihjeitä, oppaita/manuaaleja, ja jotain sijoituksiin liittyvää juttua kunhan kokemusta kertyy vähän enemmän sijoittamisesta. Mukana myös yleistä pohdintaa maailman asioista ja elämästä.

Otathan huomioon, että niin vakiovihjeet kuin pitkävetovihjeet sekä sijoitustoimintaan liittyvät kirjoitukset peesaat omalla vastuullasi 🙂 Sivusto esittää mitä ja miten itse pelaan ja mihin sijoitan.

Vanha viisaus on syytä pitää mielessä: “pelaa semmoisilla summilla, mitkä sinulla on vara hävitä”.

Vedonlyöntiä, lähinnä vakion pelaamista olen harrastanut nuoresta asti. Pääsääntöisesti englannin sarjoihin olen pelannut vuodesta 2007 lähtien yksistään pitkävetoa. Sivusarjoja ovat olleet La Liga ja Seria A sekä Ranska Ligue 1 & 2. Vedonlyöti tulee jatkumaan myös kaudella 2017-2018.

Sivusto sisältää myös affiliate linkkejä eri yritysten sivuille, joista kirjoitta eli Minä voin saada jonkinlaisen pienen korvauksen kirjoituksissa esiintyvistä linkeistä ja mainoksista. Nämä yhteistyökumppanit, joita mainostan ja joista kirjoitan sivuillani ovat itseni testaamia ja luotettavaksi todistettuja kumppaneita. 

Kommentointi, keskustelut, palaute ja kehitysehdotukset ovat erittäin tervetulleita.

05.08.2017

-Mikko