Lauantai illan mietteitä..

Noh menkööt lauantain piikkiin vaikka onkin jo kello sunnuntain puolella.

Laitoin tuohon vasemmalle painikkeen jolla saat tämäm blogin seurantaan. Saat sähköpostin aina kun jotain tänne kirjoitan. Tarkoituksena olisi vähän laajentaa blogin sisältöä mm..


salitreenamiseen, ruuvan laittoon , ehkäpä voisimme jotain vedonlyöntiin liittyvää kikkaretta koodaillakki, jonkinlaisen oppaan merkeissä.. Olisiko joku php:llä tehty vedotojen seuranta? Johon syötät kohteet, kertoimen, panoksen, merkaat tuloksen ja loppuviimein järjestelmä kertoo sulle palautusprosentin ja piirtää sulle jonkin moista käpppyrää, tähän tyyliin:

graf.jpeg
Yllä oleva grafiikka on tämän kauden pitkävedoista. Alkukausi tahkottiin +-0 tilanteessa, sitten tipahettiin lähelle -25unittiin ja sieltä pikkuhiljaa nousti elävienkirjoihin. Viimeviikoina en ole löynyt vetoja ollenkaan kiireiden takia. Tässä vaiheessa ollaan noin -100 vetoa jäljessä edellisiin kausiin. Tämän kauden stasit:  104.3% pikkusta vaille vajaat 400 vetoa.

Toki tämä kaikki voidaan myös tehdä excelissä ja mulla on omassa käytössä excel johon  myös samat vedot mitkä menee tuohon ylläolevaan järjestelmään. Voin sen laittaa jakoon, jos joku tarvitsee. Kommenttia vain niin laitellaan jotenkin tulemaan.

Vastavedossa kannattaa käydä kurkkaamassa päivän vihjeet. Etenkin hiihtolajien vihjeet on kovia, sekä nimimerkki Habsin mlb vihjeet kannattaa beesata.

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.