Lauantain vakiota

Se ois lauantai edessä ja vakio luonnollisesti kuuluu perinteisiin. Viimeviikolla päästiin 9 oikein tulokseen 4e haravalla. Lähdetään sitä parantelemaan. Vakiopohjasta muodostui seuraavanlainen…

Ranierin erottamisen jälkeen Leicester voitti ailahtelevan Liverpoolin 3-1. Tässä ottelussa paljon panosta ajateleen sarjan loppua. Hull on sijalla 19. 21 pisteellä ja Leicester on sijalla 15. 24 pisteellä. Leicester on suosikki tässä mutta Tigersilla on myös sanansa sanottavana, eli lisämerkit eivät ole pahitteeksi.

Weba pelaa edelleen hyvin, pelaa kyllä parasta futista pitkään aikaan. Jos ja kun sama meininki jatkuu huomenna niin en usko, Palacesta olevan vastusta.

Hudders Newcastle on mielenkiintoinen. Castlelle on toinen kova peli viikon sisään, Brightonin voittivat 1-2 viikolla. Tärkeistä pisteistä pelataan tässäkin pelissä. Käännetään rohkeasti pikkaisen vieraille paremman materiaalin vuoksi. Vaihtomerkki ei ole tässä huonoajatus.

Fulham tule olemaan yksi varma omissa lapuissa. Vahvaa ja hyökkäävää jalkapallo pelaava joukkue kelpaa varmaksi vaikka peliprosentti on rapsakkaasti kova.

Tällä pohjalla lähdetään rakentamaan lopullista riviä tai rivejä:

Ottelu 1 X 2
1. Leicester – Hull 1
2. Watford – Southampton X
3. West Bromwich – Crystal P 1
4. Stoke – Middlesbrough X
5. Swansea – Burnley X
6. Liverpool – Arsenal 2
7. Huddersfield – Newcastle U 2
8. Bristol C – Burton Albion 1
9. Sheffield W – Norwich C X
10. Nottingham – Brighton 2
11. Fulham – Preston 1
12. Reading FC – Wolverhampton 1
13. Derby – Barnsley 1

 

 

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.