Uudet sivut, uusi domain www.melvari.fi

Hei!

Pikkasen ollut sivut offline viimeaikoina, koska sivun muuttotyöt wordpress.comista wordpress.orgiin ja sitä kautta uuden palveluntarjoajan hostaukseen. Samassa rytäkässä uusin myös domain nimen, joka tulee jäämään käyttöön. Vanha domain mikkome.com on myös vielä käytössä ja ohjaa toki näille sivuille, mutta tulee jäämään varmaan pois käytöstä jossai kohtaa. Sivut ovat vielä 

osittain keskeneräiset ja ne kehittyy sitä mukaa kun kerkiän niitä eteenpäin tekemään. Haaveissa olisi saada reaaliaikainen pitkävetovihje osio käyttöön ennen kuin sarjat pyörähtää käyntiin. Jos kaikki toimii kuten olen teoriassa ajatellut niin pitäisi onnistua, mutta katsotaan. Myös livekäppyrä vetojenosumisesta on tulossa. Osakesijoitusten PowerBI mallin sain rakennettua toiminta kuntoon ja se nyt näppärästi näkyvillä sijoitukset sivulla.

Kesäloma siis lusittu ja huomenna töihin sekä normaali rytmiin kiinni.

Tässä oon myös suunnitellut diettiä ja reeniohjelmaa. Varmaan tulen kirjoittamaan dietistä ja reenistä enemmänkin, niin jääpähän ittelle muistiin miten se sitten meni. Näistä seuraavissa postauksissa sitten lisää.

Ota blogi seurantaan ja saat postilla ilmotuksen kun oon jotain raapustanut 🙂

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.