Vakio Preview 1.12

Tämä vuoden varmaan viimeinen bonuskierros ja tarjolla on 500k. Sehän tekis hyvää, tai edes, jos saisi osan edes siitä. Pahan olonen rivi sen mitä oon käynnyt nyt viikon aikana läpitte. Haastavuuden huomaa myös huomaa prosenttijaukaumasta, että varmat on vähissä. Onko Stoke muka nuin varma vaikka suosikki onkin, ansaitseeko Spurs kuitenkaan noin kovia prosentteja?

Kohde 1:

Tottenhamilta kuitenkin kelpoesitys Chelseaa vastaan. Ensiviikon UCL ottelut eivät vaikuta milläänlailla tähän peliin ja valmistautumiseen. Swansea pelasi kunnon salibandy ottelun Palacea vastaan, lopputulema 5-4. En tiiä onko Managerin vaihto vielä kovinkaan paljoa näkynyt vielä Swansean pelissä, mutta jokatapauksessa vähintään yhden maalin ovat saaneet tehtyä viimeisessä neljässä pelissä.  Kuntopuntarissa näillä joukkueilla ei ole eroa kovinkaan paljon. Tottenhamia on pelattu nyt 78% ja tähän kyllä mieluusti laitan toisenkin, ehkä kolmannekin merkin

Kohde 3:

Tässä haisee tasapeli. Kuntopuntarissa joukkueet ovat peräkkäin kahden pisteen erolla. Hull nipisti viikko sitten pisteen kotonaan Webalta kohtuu tylsänpelin jälkeen ja samoten Watford hävisi kotonaan Stokelle kohtuu tylsän olosen pelin jälkeen 0-1 omalla maalilla. Tasapeli on lähtökohta ja jos nyt pitäsi merkit päättää niin kotia kohti.

Kohde 7:

Veikkaus hauskuuttaaa meitä vakioveikkaajia El Classicolla. No se vain sopii. Tämä pelataan tukkoon, koska mitään valistuneita arvauksia ei ole tähän antaa. Barca toki pelannut miten sattuu ja jos nyt tulee käkättimeen, niin ero Realiin rupee oleen jo iso. Uskon ainakin asenteen olevan kohdallaan tässä pelissä, mutta riittääko se sitten?

Kohde 9:

Tämä tunnettas kotivoitolta, mutta Barnsley on pariin kertaan yllättänyt tälle kautta. Birmingham ei palkoa maaleja päästä mutta ei kyllä niitä teekkään, ainakaan kovaa tahtia. Barnsley heiluttanut häkkiä jo 29 kertaa mikä on toiseksi eniten kokosarjassa Newcastlen jälkeen vastapainoksi omissa on soinnut myös 29 kertaa. Minusta näinkin tasasessa sarjassa kuin Championship 69% on ehdottomasti liikaa. On taas eriasia pelataanko kokonaan ohi vai kokonaan tukkoon.

Kohde 10:

Jostain on ne varmatkin tähän riviin otettava ja tämä tulee olemaan yksi niistä. Sheffield toivottavasti selvinnyt pienestä taantumasta mikä on edellisten kierrosten otteluissa ollut. Jos jatkavat samaan tyyliin kuin Wolves vastaan niin ei tässä ongelmaa pitäisi olla. Preston puolustaa todella tiiviisti, Sheffield pitää palloa ja toivottavasti eliminoi vastaiskut ja tekee vähintään sen yhden.

Kohde 11:

Kanarian lintujen olisi syytä rueta pelaamaan jalkapalloa, saamaan malliin kuin alkukaudesta. Kyllä Norwich tässä suosikki on mutta ei missään olosuhteissa viimeaikaisten esitysten valossa 56% suosikki. Ei Brendfordinkaan vire oo mikään häävi, mutta ei se aseta kotijoukkuetta noin ison suosikin asemaan.

Kohde 12:

Cardiff on piristynyt alkukauden jälkeen. Brightonin juna puksuttaa varmasti eteenpäin. Kyllä tässä väkivahva Brighton suosikki on, mutta ottelu tulee varmaan olemaan vähämaalinen, eli ristikin on mahdollinen tässä.

Rivi on siis haastava, varmat on vähissä, mutta jospa nekin yritetään kaivaa jostain. Bonuskierros niin pitää vähän ohipelata nuita isoja prosentteja ahneuksissaan. Kimppa ehdotukseen ei kukaan mitään kommentoinut niin pidän rahat sitten itse 😀 Lopullinen rivi julkaistaan lauantaina tuttuun tapaan 16-16:55 välillä.

#vakio, #vakiovihje @vastaveto

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.