Vakio veikkaamisen miellekkyys koetuksella!

Flunssan löi sitten päälle, joten kirjotellaan sitten vähän blogia. Maanantaina oli sitten perinteinen Tapaninpäivän vakio, jossa oli bonusrahaa tarjolla 500k. Tein tuolle kierrokselle kaksi vakiota, mikkome.com vakion ja sitten työporukalla ollaan nyt viimeaikoina tehty Bonuskierroksilla, jonkinmoinen lappu. Kierroshan oli tavallaan helponvaikea ennakkoon. Paljon ennakko suosikkeja kotona, joissa aika usein kaikki eivät voita. No nyt sitten kaikki ennakkosuosikit voitti. Ajattelin kuitenkin, että jotain jopa voisi  saadakkin koska kohtuu paljon ylimääräistä massia oli jaossa. No toisin kävi. 13 oikein tuloksella voitti 237e ja 12 oikein tuloksella 11.20e, muille voittoluokille ei jaettavaa jäänyt. Kun köyhä mies pelaa vielä haravaa niin tokihan se sen yhden miinustaa ja vielä molemmista lapuista.

vakio.png

Onhan se komiaa katottavaa ku onnistuu veikkaamaan 13/13 kahteen lappuun samalla kierroksella, joista palautuksena 14.94e ja kun peleihin sijoitin 26e. Eli tappiota. Harrastusta jatketaan kyllä, mutta nyt on syytä miettiä kannattaako haravia oikesti edes tehdä? Voi olla, että kevät puolisko mennään järjestelmillä tästä edes päin. Toki osumien keskiarvoa se tulee laskemaan todennäköisesti, mutta sillä ei oo mitään väliä jos ei voittoja tule.

Keskitytään enemmän pitkävetoon ensvuonna, koska sieltä on suhteessa kaikista paras palautus. Pidetään vakio mukana lauantai illan ratkoiksi.

 

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.