Vakiossa Bonus Rahaa Tarjolla!

No niin viimeviikon vedot ja vakiot meni kansanterveydelle, mutta se on vaan mukavaa ku aina voi yrittää seuraavana lauantaina uusiksi.

Rivi näyttää suhteelisen haastavalta. Oma rivini tulee rakentumaan kahden isonjoukkueen kotivoittoihin eli Arsenalin ja Liverpoolin. Jos nämä joukkueet pelaa vaan omalla tasolla ja mitään ihmeellistä ei pelinkulussa tapahdu, niin näihin ei tarvitse merkkejä tuhlailla. Kyllähän Arsun peliprosentti 83% on paljon kuten myös Poolin 77% Rahamiehet näistä pelaa ohi tai tukkoon. Itse en ole semmonen, joten nämä varmaksi.

Wham 64%

Whamilla vaikea alkausi, selittynee osin loukkaantumisilla, ja ukkoja on paljon sairastuvalla tässäkin ottelussa. Vaikka Moeys (Sund) ei oo saanut tätäkään joukkuetta pärjäämään niin tähän kohteeseen lyödään ainakin yksi merkki ykkösen lisäksi.

New 71%

Newcasle on yksi niistä jotka tappelee suorasta noususta keväällä. Ipsu on ollut pahajoukkue pelattavaksi..aina. Maalinteko on takunnut tälle kautta, mutta positiivisena asiana on se, että omissa ei kolise kovin usen ja pystyy hyvänä päivänä kiusaamaan ketä vaan missä vaan. 71% on tässä ottelussa niin paljon kotijoukkeelle, että tämä laitetaan joko tukkooon tai varmistetaan x:llä.

Tässä tämän hetken ajatuksia. Rivi valmistunee huomenna iltapäivällä ja julkaistaan ennen viittä täällä.

Jos tätä joku lukee niin olisi kiva saada ajatuksia/kommentteja tulevasta bonus kierroksesta.

-mikko

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.