Kulukartoitus 03/18 – Juna kulkee!

Niimpäs sitä kevättä kohti vaelletaan. Ollaan jo vähän pidemmällä taas kuin edellisen postausta kirjotellessa. Aiheena tällä kertaa katsoa mitä maaliskuussa saatiin jäämään viivan alle.

Tämä kuukausi oli todella poikeuksellinen. Oli koiran eläinlääkäriä ja siihen kuluvia lääkekuluja ja matkakuluja, tuntui että rahaa valuu taas jokapaikkaan. Kuitenkin kuukausi oli poikkeuksellisen hyvä. Pitkävedosta kotiuteltiin kohtuu mukavia voittoja, myös viimekuussa loukkaantumisen seuraksena menneisiin lääkäri laskuihin saatiin vakuutusyhtiön toimesta tasaukset, jotka näkyy mukavasti tässä kuussa säästöprosentissa.

Tässä kuussa tehtiin säästöprosentit ennätys, mutta osin viimekuun lääkärilaskujen vuoksi, jotka vakuutus yhtiö siis maksoi tässä kuussa takaisin. Vaikka nuo summat otettaisiin pois niin ennätys olisi tullut jokatapuksessa.

Tästä on hyvä jatkaa matkaa kohti kesää ja kesäkuushan tätä kulukatoitus harrastusta on tullut kuluneeksi kokonainen vuosi.

Uusi harrastus:

Kuntosalin lisäki olen ajatellut jo pidemmän aikaa ottaa jonkun toisen lajin myös. Juoksemaan minua ei saa, pallopelejä tykkäisin pelata, mutta se on liian aikataulullista hommaa. Tykkään liikkua luonnossa ja tykkään pyöräillä. Olen jo pidemmän aikaa halunnut kunnon maastopyörän. Nyt sellainen tarjoitui saatavaille. #fatbike. Ensiksi piti vähän realisoida omaisuutta, jotta ei tartte säästötiliin kajota. Nyt on #fatbike tallissa ja on se vaan mukava harrastus. Vielä ei hirveesti ole kilometrejä takana käsioperaation vuoksi, mutta kesän aikana niitä tulee. Olen mielessäni pistänyt itselleni tavoitteen, että 1000km 03/2019 loppuun. En tiedä vielä onko tuo kova tavaoite vai ei. Sen aika näyttää.

Tavoitteet:

Alkuvuodesta asetin itselleni tavoitteen säästämisessä tai tarkemmin sanottuna salkun arvon kasvattamisessa. Asetin itselleni X määrän euroja paljonko vähintään sijoitan Rahastoihin, ETF:iin ja osakkeisiin. Tein myös excelin joka laskee, paljonko olen edellä tai jäljessä tavoitetta. Nyt ollaan tavoitetta hiukan edellä, mutta vuotta on vielä paljon jäljellä.

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.