Salin vaihto Maxium Kuntokeskukseen!

Maxium!

Salina ollut viitenä viimevuonna EasyFit Seinäjoki, mutta harkinnan ja ilmaisen tutustumiskäynnin jälkeen palataan uuteen-vanhaan Maxium Kuntokeskukseen Seinäjoen teollisuusalueelle. Tuolla on tullut käytyä Seinäjoelle muuton jälkeen joskus 2003-2005 ja toisen kerran joskus 2011 aikana. Silloin sali sijatsi Seinäjoen keskustassa. Suurin syy salin vaihtoon on uuden motivaation hakeminen, erilaiset laitteet, että nykyisen EasyFitin ruuhkaisuus/käyttäjämäärä tilojen kokoon nähden, sekä aika suppea laitekanta. Ei sinänsä pahaa valittamista EasyFitissäkään ole. Uudet laiteet, uudet suihkutilat kaikki ovat hyvässä kunnnossa.. Ehkä palaan sinne vielä joskus tuonnempana.

Maxium edustaa mun mielestä oldschool salia. Vaikka laitteet ovat pääosin vanhahkoja ja mukaan kun on sekoitettu uudempaa laitekantaan niin lopputulos on erittäin hyvä. Se minkä tuossa tutustumis käynnillä huomasin niin siellä ihmiset, jopa tervehti, tähän ei hirveemmin EasyFitillä tapahtunut, olisiko syy sitten erilainen (nuorempi) käyttäjäkunta. Jokatapauksesa erittäin positiivinen juttu.

Tässä samalla on kun sali vaihtuu ajattelin myös hiukan sulatella talia pois. Aamupaino oli tänä aamuna 100.1kg. Alotetaan tuo prokkis maanantaina sitten tosissaan. Sen verran löysässä kunnossa on tää kaveri, että jos kehtaa ottaa enskesänä paidan pois niin ajoissa on alotettava. Noh ei ehkä tilanne kuitenaan noin paha ole.

Päivän ruuvat koostuu maitorahkasta, riisi/peruna, jauheliha/kana/kala, kasvikset, kaurahiutaleet. Pistän jossain kohtaa tarkat arvot.

http://www.gym-maxium.com

Viime postauksen vedot menivät sitten metsään totaalisesti. Kokeillaan huomenna seuraavilla:

la-16-10

Vaikea alkukausi ollut, mutta onneksi on siis vielä alkukausi.

Vakio tottakai väsätään ja se postataan tänne, jos keritään ennen kierroksen alkua!

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.