Salkun tapahtumat vko: 12

Mitäs tällä viikolla tuli tehtyä. Ixonoksesta tuli luovuttua kohtuu hyvään aikaan koska droppas aika kovaa. Tosin aika tyypillinen vuoristorata tuolle osakkeelle, mutta laitoin laitaan ja tilalle lisää Sotkamo Silveriä. Toivottavasti rakentamispäätös tulisi Sosin osalta ensiviikolla, jotta odotustunnelta tuon osakkeen suhteen päättyy.

Myös USA rahastot laitoin sivuun, koska niiden tuotto ei ollu tässä vaiheessa kovinkaan korkea. Ja Jenkkien tilanne muutenkin, vähän arveluttaa. Tässä sai sopivasti nostettetua myös salkun käteispainoa, jotta voi sitten hyökätä johonkin tarpeen tullen.

Lisäykset tälle viikkoa jokaiseen Nordnetin Suprrahastoon.

Koko salkku on aika vahvasti kallellaan nyt Sotkamo Silveriin. Tilanne, että salkku on noin kallellaan Sosiin ei miellytä itteäni, mutta tulen korjaamaan tilannetta myöhemmin.

Osinkosalkku on suunnitteilla edelleen. Pääomaa pitää kerätä. Pääomaa saa, jos hyvin käy Sosia keventämällä. Capmania on jo hankittu, ja arvoiden mukaan osinko voisi seuraavina vuosina nousta.

Jos Sinä lähtisit rakentamaan osinko salkkua mitä suosittelisit? Itselläni listalla on Nordea vaikka tuo Panama sotku vähän häiritsee. Telia on myös vahvana listalla ja Nokia myös.

Tuo mun livesalkku homma, ei aina toimi niin kuin pitäisi. Google Sheet bugittaa välillä, että ei saa kursseja ladattua. Ja kun tuo himmeli päivittyy ilmaisversiossa automaattisesti kerran päivässä niin salku portfolia on välillä mitä sattuu. Toki ainakun huomaan, että ne on vinksallaan niin käyn käsin päivittämässä. Ehkä tuohon olisi syytä rueta käyttämään jotain kunnon tietokantaa taustalla.

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.