Talouden optimointia

Talouden optimointia. Itse miellän tämän mm. lyhyt aikaisten velkojen pois maksuun. Tänään juuri maksoin pois “velkoja” verkkokauppa ostoksista. Tuli lasku, jossa olin ottanut vaihtoehdon “osta nyt maksa maaliskuussa”. No tuntuhan se hyvälle siinä vaiheessa kun ostosta teki, että siihen on vielä 2-3kk. No nyt kun lasku tuli niin en muistanut, että mitä oon edes tilannut. Hetken aikaa piti tutkia sähköposteja niin löytyhän ne. Hankinnat eivät olleet missään nimessä turhia, mutta maksu politiikan ois voinnut tehdä toisinkin. Viisastuneena tein päätöksen, että jos et voi tai et halua maksaa ostosta heti kun tilaat, niin elä tilaa.

Samalla tuli sähköpostiini tarjous uudestä sähkösopimuksesta. Kun on sähkölämmitys niin sähkölaskutkin on isompia. Nykyinen määräaikainen sopimus umpeutuu kesäkuun lopussa. Tuli tarjous, joka toki oli edullisempi kuin nykyinen. Vertailin ja löysin halvemman. Otin yhteyttä nykyiseen sähköyhtiöön ja kysyin, että mitäs nyt, kun on halvempi tarjolla. Sähköyhtiöstä soitettiin ja kerrottiin uusi tarjous, joka oli halvempi. Nykyiseen sopimukseen verrattuna vuodessa säästöä kertyy tällä kulutuksella melkeen 120e. Eli ei ihan kauhean iso, mutta jokainen euro on kotiinpäin.

Kun ottaa kympin pois sieltä ja täältä niin pitkässä juoksussa se on isoraha.

No mut lauantai ilta alkaa olla ohitte, vakiosta eikä lotosta tullut mitään, joten köyhyys jatkuu. Toivottavasti osakkeet ensiviikolla ottaa vähän pomppua ylös!

 

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.