Vedonlyönti & Sijoittaminen

Vedonlyönti

Tällä kaudella(eurofutis) vedonlyönti on kyllä ollut tuskaa, eikä se ole kiinnostanut niin paljoa kuin aikaisemmilla kausilla. Melkein, joka kausi tämä “taantuma” on tullut, mutta yleensä se on tullut vuoden vaihteen jälkeen. Nyt se tuli pikkasen aikasemmin siis. Randomina on tullut heitettyä sillon tällön tuplia ja ne on jopa osuneetkin kohtuu hyvin.

Tälle päivää on pari tuplaa haussa, toki pienikertoimisia mutta kuitenkin:

Watford peli oli toki eilen ja se päätty vedon kannalta hyvin 2-2

Watford 1X  & Man United
Kerroin: 1.790
Panos: 2u

Toiseen tuplaan arvoin seuraavat:

Man United & Juventus
Kerroin: 1.710
Panos: 3u

Näissä tuplissa panos asteikko on 1-5u eli jos käytät itse panos asteikkoa 1-10 niin voit  kertoa panoksen x2.

Nämä tuplat ovat nyt tällä hetkellä enemmän hupia ja jännityksen hakemista otteluiden seurantaan. Kun taas on enemmän aikaa ja sitä innostusta niin aletaan pelaamaan enemmän “ammattimaisesti”.

Sijoittaminen

Olen myös viimeaikoina innostunut sijoittamisesta. Olen siis sillä saralla aika noviisi, mutta netti on täynnä kaikenlaisia sijoitusoppaita. Mitään isoja sijoituksia ei ole tullut tehtyä, tosiasia on se, että tässä kuten myös vedonlyönnissä pitäisi olla isotukku kahisevaa. Noh sitä ei minulla ole, mutta niinhän ne sanoo, että pennissä on miljoonan alku, tai no nykyaikana puhutaan varmaankin centeistä.

Ostin kirjan Sijoita kuin Guru, siinä olen vasta alkutaipaleella, mutta erittäin mielenkiintoisesta kirjasta on kyse.

http://www.sijoitakuinguru.fi

Oman strategian löytyminen sijoittamiseen on siis vielä työnalla. Pikkuhiljaa kun oppii katsomaan ja lukemaan yhtiöiden tiedotteita niin se on jo etiä päin. Sijoittaminen ei ole hätäisen miehen hommaa, jos et sitten ole päivittäinen veivaaja.

-mikko

 

 

 

 

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.