Kiirettä…

Empä oo hetkeen muistanut tätäkään päivittää, mutta jossain kohtaa kun tilanne rauhoittuu niin sitten enemmän. Tulipas hankittua tuossa Applen 6s puhelin. Aijemmin ollut 5s siirtyy vaimolle käytettäväksi. Nyt reippaan viikon ollut käytössä ja eipä ole mitään pahaa sanottavaa. Kallishan se on, mutta laatu vaan maksaa. Kameralla saa super-kuvia kyllä iso ero esim. 5s, jossa siinäkään ei ollut kamera mikään huono. Jossain kohtaa voisin tännekkin upata kuvia ja kertoa vähän lisää koko laitteesta.

Muutaman kerran viikkoon on reenaamaankin kerennyt salille. Vaihdoin nelijakoisen ohjelman kaks jakoseen ja on toiminut ihan hyvin vaikkakin reenit ovat aika raskaita kun kroppa vedetään läpi kahdella reenillä.

Vedoista, tälle päivää löyty ihan mukavasti pelattavaa seuraavassa mitkä lähti peleihin. Viimeaikoina on ollut enemmän tapa kuin poikkeus, että 80-90+min kohdalla useat hyvät vedot kääntyy väärin päin. Jospa jossain kohtaa alkaisi tuurit olla kohdillaan.

lauantai

btw vakion sm-kisa alkaa tänään käytkää osallistumassa, hyvän jos haluat mukaan johonkin ryhmään niin suosittelen http://www.vastaveto.com/keskustelut/porukkapelit/4/vakio-sm-2015-ryhma/1102/

muutenkin käykää tutustumassa suomen parhaimpaan vedonlyönti aiheiseen foorumiin, osaava ylläpito kilpailua, pokeria ja mukavaa porukkaa. gamoon!

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.