Vakio Preview 25.11

Vähän vieläkin tiukkaa aikataulullisesti, mutta parempi myöhään ku ei milloinkaan. Sitä en tiedä kiinnostaako nää jorinat ketään, mutta on näitä kiva pohtia.

1. Sunderlandin focus on ehkä jo muissa peleissö kuin tässä. Tulossa heille tärkeempiäkin pelejä kuin sarjan ehkä parasta hyökkäyspeliä pelaavaa Poolia vastaan. Toki pistekkin olisi Moyesin porukalle erittäin kova suoritus. Siihen ei kuitenaan usko, joten Pool ylipelattunakin lapulle.

2. Leicester pelasi viikolla UCL:ää. Tästä muutama pinna pois arvoista. Borolla on erittäin tiivis puolustus ja kun kotijoukkueella vielä porukkaa sairastuvalla on 51% liikaa. Pohdinnan paikka ottaako tähän ohipelin, mutta ykkösen kaveriksi muutakin.

5. Kun on joukkue nimeltään Tottenham niin on suuri vaara, että 1×2 merkkiyhdistelmäkään ei takaa sitä, että kohde osuisi 🙂 Chelssi pelaa kuitenkin hyvin tällä hetkellä, mutta Totenham on edelleen itselleni kysymys merkki. Sen johdosta tähän peliin laitetaan runsaasti merkkejä.

6. Villa on pääsyt pikkuhiljaa vauhtiin, mutta on Cdiff myös piristynyt manageri vaihdoksen jälkeen. 59% tämmöisessä pelissä on mun makuun liikaa, joten merkkejä tarvitaan useampi.

10. Derby on piristinyt kovasti surkean alkukauden jälkeen, vastaavasti Norwichin käyrät osottaa rumasti alas. Tässäkin nökisin vääristyneisyyttä pelijaukamassa, merkejä tähänkin tullaan laittamaan useampi.

12. Tässä näen pelin pienimaalisena. Tasuri on todellä lähellä.

Rivi julkaistaan tuttuun tapaan taas huomenna 16-16.30 välissä jahka kokoonpanot alkaa tulla.

#vakio #vakiovihje

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.