Vakio Preview! Vakio 1. vko: 44

No viikko alkaa taas olla taputeltu. Ja aika hieman tarkistella vakio kierrosta. Viime kiekalla suurista odotuksista huolimatta vain 9. oikein, eikä harava edes suostunut miinustamaan yhtään.

1. Man City pelasi viikolla hienon ottelun Barcaa vastaan. En tosin ole ihan varma oliko syy tulokseen City hyvyys vaiko Barcan heikko esitys. Varmaan molempia, mutta hyökkäävää futista pelattiin. Boron puolustus on timattia, se on saanut todeta muutamat suurseurat tälle kautta. No joka tapauksessa, kierros näyttää sen verran kiharalta, että vaikka tähän huvittaisi x:ä ottaa varmistukseksi niin se jäänee ottamatta.

2. Moyes ei oo saanut tätä(kään) joukkuetta voittamaan. Ja vaikealle se vähän näyttää tässäkin vaikkakin Arsenalia vastaan taistelivatkin viimelauantaina miehekkäästi, ainakin ekan jakson. Bourne ei edes pitkällä aikavälillä kovin kaksinen kotijoukkue ole, ainakaan valioliiga uralla. Tosin kausiakaan ei kovin montaa vielä takana ole. Sunderland voittaa pitkällä aikavälillä pikkusen reilut kaksi vieraspeliä kymmenestä. Näkisin tässä kuitenkin Sunderlandilla pienet saumat pisteisiin. Se on eriasia kuinka monta niitä tulee vai tuleeko yhtään. Runsas rastitus! Bournea pelattu minun makuun liikaa.

4. Jos Heaton on yhtä kovassa vireessä kuin viimelauantaina Manua vastaan niin ei Palace tästä ainakaan kolmea pistettä ota. Kumpikaan ei oikein vakuuta pitkän aika välin taulukkoa tuijottamalla. Viimeviikon esityksen vuoksi 42% on tälle hetkellä suht oikein pelattu ja sitä ei voi ohittaa. Vaihtomerkki mahdollinen.

7. Norwich on pikkuisessa alamäessä, mutta viimeottelut ovat olleet pikkaisen tasokkaampia vastustajia kuin Leedsillä. Norwichilla on kova nippu joka pystyy otteluita voittamaan, tässä on nyt kasvojen pesunpaikka kun viimeviikonloppuna tuli käkättimeen 5-0 Brightonilta. Leedsillä ei ihan siis terävimmät vastustajat ole oleet, mutta ovat ottaneet tärkeitä pisteitä. Noilla prosenteilla en jätä ykköstä pois, mutta jotain varmistusta tähän voisi ottaa mukaan.

8. Aston Villa: alkaako saamaan pikkuisen peliään kulkemaan jos katsotaan edellisiä pelejä? Tasapeli altis joukkue on jokatapauksessa. Kuitenkin Blackburn on niin onneton vierasjoukkue, että tämmösistä peleistä Villan pitää ne pistee kairata, jotta edes top6 on mahdollinen tälle kautta.

13. Newcastle. Sarjan kovinjoukkue, tosin pari tappiota mahtuu myös kotipeleihin. Cardifilla pikkuisen parempaan suuntaa, mutta kyllä tässä on lapulle otettava kotijoukkuetta vaikka peliprosentit onkin todella kovat tähän sarjaan.

Rivin todennäköisesti teen tänään illalla. Koska huomenna lähtö isollekirkolle DigiExpo messuille. Tullut nyt siellä kolmena vuotena oltua, joten onhan se lähettävä katsomaan mitä leluja siellä tällä kertaa on. Joten vakion seuraaminenkin on vähän haasteellisempaa. Myös pitkävedot pitää tälle iltaa katsoa, tavote on se, että ei tuu samanlaista punasta suoraa ku viimelauantaina.

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.