Vakio Preview!

No niin lauantain lähestyy taas kovaa kyytiä, viikot menee kyllä semmosta vauhtia nykyään. Viime lauantaina saatiin pikkasen lunastettua veikkaa, mutta haluan lunastaa sitä vielä enemmän. Harmittavan harvoin vaan tuo toteutuu kunnolla.

1. Tottenham 60%. Paljon se on Tottenhamille, mutta Ranieri on sanonut, että Leicesterin päätavoite tälle kautta on UCL ja UCL:n seuraava kierros pelataan ensiviikolla. Tottehamilla on Kane, Sissoko, Alderweirdeld sivussa. Nämä syövät kohteen maistuvuutta, mutta en olisi yllättynyt jos Ranieri säästelisi parhaimpiaan huomisessa pelissä. Tottenham pääsee todennäköisesti lapulle yhtenä varmana.

2. Paha peli, jota täytyy tutkia paremmin. Cityllä myös UCL peli ensiviikolla, mutta tilanne on jokseenkin toivoton ensimmäisen ottelun jälkeen, jonka Barca vei 4-0. Kuitenkaan ihan luovutus meiningillä City ei tähän UCL otteluun lähde. Weba varmasti keskittyy tässä puolustamaan ja yrittää sitten vastaiskuista rankaista. Liian paljon on tuo 64% tähän, mutta lapulle vierasvoitto löytänee tiensä, ehkä lisämerkin kanssa.

3. Tähän en suostu vannoituneena Manu fanina muita merkkejä laittamaan.

6. Pooli on siitä hauska joukkue, että kun he pelaavat kärkijoukkueita vastaan, peli kulkee ja tulosta tulee. Harmittavan usein kuitenkin kompastellaan itseään heikompia vastaan. Palace on pitkällä aikavälillä kohtuu ilkeen kotijoukkue. Tämän takia tähän kohteeseen tulee enemmän kuin yksi merkki.

8. Readingin peliprosentit ei mene mulle jakeluun. Noin 50% suosikki itselleni. Vaikka ottaa huomioon sen, että Nottingham pelaa lähinnä miten sattuu, on pelannut jo monta vuotta. Nottingham on tehnyt tälle kautta jo 24 maalia, joka on top5 lukema koko sarjassa, toisaalta omissakin kolissu kiitettävästi. On tässä kuitenkin niin karseet prosentit kotijoukkueelle, että tähän laitetaan merkkejä paljon.

12. Jostain ne varmatkin on otettava ja tämä on yksi semmoinen potentiaalinen. Cardiff hyvässä runissa ja managerin vaihdos tuonnut hyvää meininkiä. 63% on tässäkin paljon, mutta kyllä tämä tuntuu varmemmalta kuin kohde numero 8.

13. Preston on vaarallinen kotonaan. Pelaa todella tarkaa peliä omalla alueella. Siitä kertoo vain kuusi päästettyä maalia. Castle on kuitenkin sarjan kovin joukkue ja maalinteko voimaa löytyy.

Siinäpäs pikkasen ajatuksia satunnaisista kohteista. Rivi valmis huomenna 16:00-17:00 välillä jahka kokoonpanot alkavat ilmestyä.

Sillä välin tälle illalle vielä jännäriä vaikka aika viime tinkaan meni niin:

La Liga

Leganes vs Real Sociedad 2 +0 53% 4/10 Bet365

* pelattu noin tunti sitten.

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.