Vakiopohja 10.3 Bonusta tarjolla!

Viikonloppu edessä ja pikkuisen lisäjännitystä tuo 600k bonuskierros. Mikäpä oiskaan mukavampaa kuin kiivetä huomenna illalla saunanlauteille rikkaampana. Lauteille kiivetään mutta ollaan rikkaampia ku tänään niin se nähdään huomenna. Viimekierroksella yhdellä 4e haravalla päästiin 4×10 oikein tulokseen jolla sitten voitettiin 14e. Eli ei voi kehua, mutta mukava se on poodiumille päästä. Vakio on kyllä aika kihara..

Väännän omat arviot excelissä sekä omalla koodatulla “koneella”. Vertailen niitä sitten vakion peliprosentteihin. Vaikka ne eivät vertailukelpoisia olekkaan kansanpelaamaan prosenttijakaumaan suoraan. Tästä kuitenkin muodotuu jonkinmoinen kuva yli/ali pelatuista kohteista.

Onko Everton noin kova suosikki West Bromwichia vastaan? Weba pelaa kuitenkin elämänsä kautta valioliigassa. Kuntopuntarin 4 vs 6, mainittakoot että Everton on ollut hyvä kotonaan ja kerännyt sieltä mukavasti pisteitä.

Onko Newcastle kuitenkaan tuon prosentin arvoinen? Kolmaspeli jo viikon sisään ja kaksi edellistä reissupeliä. Huddersfieliä vastaan eivät olisi ansainneet pistettäkään sillä peliesityksellä, mutta niin vain kairasivat 1-3 vierasvoiton. Fulhamille tärkeä peli myös. Ovat viiden pisteenpäässä playoff paikasta.

Pistää silmään myös Leedsin prosentit. Hienoa kautta pelaa Leeds, mutta QPR näyttää saaneen pelijuonesta kiinni alkukauteen verrattuna. Kuntopuntarin 8 vs 9.

Myös Cardiff haisee ylipelatulle vaikka Birmingham on ollut itselle kauden suurimpia pettymyksiä Championshipissä.

Siinä muutamia ajatuksia tulevasta kierroksesta.

Tässä pohjaa, josta lähden itserakentamaan riviä. Selvää on, että kakkosia tarvitaan riviin lisää. Katsotaan mitä tulee.

 

Ottelu 1 X 2
1. Everton – West Bromwich 1
2. Bournemouth – West Ham X
3. Hull – Swansea 1
4. Newcastle U – Fulham X
5. Preston – Reading FC 1
6. Leeds U – QPR X
7. Aston Villa – Sheffield W X
8. Brentford – Huddersfield 2
9. Barnsley – Ipswich T 1
10. Cardiff C – Birmingham  X
11. Burton Albion – Nottingham 1
12. Norwich C – Blackburn 1
13. Wigan – Bristol C X

 

 

One Comment

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.