Vakiopohja & pitkävetovihjeet viikonlopulle!

Vakio on tällä kertaa aika erikoinen poiketen paljonkin perinteisestä kierroksesta. Kohteet 1-7 Valioliigaa, 8-10 La Ligaa, 11-13 Serie A:ta. Haasteena on, että eniten tietoa on juurikin Alkupään kohteista ja loppupää menee sitten aika puhtaasti raakadatan perusteella tietokannasta.

Kohde 1. Everton vs Burnley

Everton taistelee suorasta edustuspaikasta Europpa Liigaan, vaikka ovat pelanneet kaksi peliä enemmän kuin kuudentena oleva Arsenal ja viidentenä oleva Man United. Voinee sanoa, että Everton nähdään varmasti eurokentillä ensikaudella ainakin karsinnan muodossa, jos ei loppukaudesta ihan pannukakkua tule. Burnley voisi olla todella korkealla sarjassa, jos vieraspelit oisivat meneet paremmin. Voitto tili on avaamatta tällä kaudella ja taitaa jäädä avaamatta tämäkin ottelun jälkeen. Sinänsä hätää ei Burnleyllä sarjassa ole. Kovavireinen Everton tulee hoitamaan tämän suurinumeroisesti ja tästä vakioon varma ruksitus.

Kohde 4. Stoke vs Hull
Stoke erittäin huonossa hapessa. Mutta vastukset, eivät ole oleet kuitenkaan kovin helppoja. Loukkaantumistilanne Stokella on paranemaan päin. Hyökkäyksessä ei ole ollut tehoja. Hull kamppailee sarjapaikasta eli motivaatiota tähän otteluun ei ole vaikea löyttää. Stoke on pelattu 54% joka haiskahtaa suurelta. Menneinä vuosin Stoke on ollut todella vaikea vastus kotonaan kenellle tahansa, mutta viimevuosina taikka on ainakin osittain murtunut. Pohdinnan paikka on, että riittääkö rohkeus tässä ohipeliin asti. Hullille jokainen piste on nyt tärkeä ja varmasti tasuri tästä mielyttää myös.

Kohde 5. Sunderland vs West Ham
Lähes varmuudella voidaan sanoa, että Sunderland pelaa ensikaudella sarjaporrasta alempana. Molemilla on loukkaantumisia. Tämä on mielestäni suht oikein pelattu kohde. Sunderlandilla on olleet pahat vastukset viimeaikoina, mutta mielestäni taistelut näissä miehekkäästi. Oma koneeni arvoi tästä tulevan maalirikas ottelu ja tasurin todennäköisyys on pienempi kuin muiden merkkien. Runsas raksitus ja overeita kehiin.

Loput kohteet ovatkin sitten vaikeita. Ne mennään raakadatalla poissaolot huomioiden. Ensiviikolla myös mestarienliigaa, joten syytä huomioida nämäkin.

Ottelu 1 X 2
1. Everton – Burnley 1
2. Watford – Swansea 1
3. Crystal P – Leicester  X
4. Stoke – Hull X
5. Sunderland – West Ham 2
6. Southampton – Manchester C 2
7. Aston Villa – Reading FC X
8. Sporting Gijon – Real Madrid 2
9. At. Madrid – Osasuna 1
10. Barcelona – Real Sociedad 1
11. Sassuolo – Sampdoria X
12. Napoli – Udinese 1
13. Leverkusen – Bayern München X

Pitkävetoon lähtee seuraavat kohteet:

Kohde Merkki Kerroin Panos Booker Result
Tottenham vs Bournemouth 1 -1.5 1.775 6 Pinnaclesports Win! +4.65
Everton vs Burnley 1 -1 1.763 4 Pinnaclesports Win! +3.052
Southampton vs Man City 1 +1 1.613 3 Pinnaclesports Lose! -3u
Stoke vs Hull 2 +0.5 1.925 2 Pinnaclesports Lose! -2u

Viikonlopun tupla on vielä mietinnässä. Katsotaan saanko päätettyä sen tälle iltaa vai meneekö huomiselle.

Käykääpäs myös tsekkaamassa tämä saitti ehdottomasti:

Ilmaisetvedot.com

“Ilmaisetvedot sivustolla on ajankohtaisia kilpailuja, joihin voi osallistua joko heidän omilla vedonlyönti sivuillaan tai sitten kilpailut on järjestetty yhteistyössä heidän yhteistyökumppaneiden kanssa. Sen lisäksi sivuilla on artikkeleita urheiluista sekä vedonlyöntiyhtiöiden tarjoamista kampanjoista. Ilmaisetvedot sivuston on perustettu, jotta pelaajilla olisi mahdollisimman helppo työ löytää itselleen parhaat pelipaikat ja edullisimmat kampanjat. Sen lisäksi sivuilta löytyy tietoa vedonlyönnistä yleensä, kuten rahansiirrosta, vedonlyönnin käsitteistä ja termeistä sekä peliteoriasta. Ennen kaikkea sivustolla kuitenkin pyritään järjestämään kilpailuja, jotka kiinnostavat ihmisiä joiden sydäntä lähellä on vedonlyönti sekä urheilu.”

Kilpailuissa on jaettu jo rutkasti palkintoja ja mitä enemmän sivustolla on osallistujia niin sitä laadukkaammaksi palkinnot muuttuvat.

2 Comments

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.