Viikonlopun vihjeet vakioon ja pitkävetoon tänään illalla!

Vakioon ja pitkävetoon vihjeet tänään illalla. Eli tuuhan kattomaan. Nyt on kerrankin aikaa pureksia kohteita läpi. Vakiossa haastava kierros, kun on semmonen sekalainen seurakunta lapulla, mutta hyvää vaihtelua. Kattotaan josko päästäs rahasijojen syrjään kiinni.  Sarjoissa alkaa olla se tilanne,

että toisilla on pelissä paljon toisilla ei mitään, mutta mitä parempi sarjasijoitus sitä enemmän rahaa se joukkueelle tuo.

Monivetoa tullut myös pelattua, pikkuvoittoja mutta ei mitään suuria. Onko kellään kokemuksia mistään moniveto ohjelmasta jolla saisi haravoitua rivejä ja etenkin, jota voisi suositella?

Käykääpäs myös tsekkaamassa tämä saitti ehdottomasti:

Ilmaisetvedot.com

“Ilmaisetvedot sivustolla on ajankohtaisia kilpailuja, joihin voi osallistua joko heidän omilla vedonlyönti sivuillaan tai sitten kilpailut on järjestetty yhteistyössä heidän yhteistyökumppaneiden kanssa. Sen lisäksi sivuilla on artikkeleita urheiluista sekä vedonlyöntiyhtiöiden tarjoamista kampanjoista. Ilmaisetvedot sivuston on perustettu, jotta pelaajilla olisi mahdollisimman helppo työ löytää itselleen parhaat pelipaikat ja edullisimmat kampanjat. Sen lisäksi sivuilta löytyy tietoa vedonlyönnistä yleensä, kuten rahansiirrosta, vedonlyönnin käsitteistä ja termeistä sekä peliteoriasta. Ennen kaikkea sivustolla kuitenkin pyritään järjestämään kilpailuja, jotka kiinnostavat ihmisiä joiden sydäntä lähellä on vedonlyönti sekä urheilu.”

Kilpailuissa on jaettu jo rutkasti palkintoja ja mitä enemmän sivustolla on osallistujia niin sitä laadukkaammaksi palkinnot muuttuvat.

 

2 Comments

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.