Englannin kohteet palaa vakiolapulle!

Englannin kohteet palaavat vakiolapulle ensimmäista kertaa sitten toukokuun. Alkukausi on aina alkukausi, joten voimasuhteet nähdään muutaman pelatun kierroksen jälkeen. Tämän uuden blogin ja vakioveikkaamisen suunnitelma on seuraavanlainen. Pyrin julkaisemaan, vakiovihjeen aina perjantaisin. Tarkoitus on viimekauden tapaan julkaista perusrivi, mihin jokainen voi halutessaa lisätä vaihtomerkit ja tehdä sen näköisen rivin kuin haluaa. Yritän kirjoittaa muutamista kohteista näkemyksiä, joskus pitemmästi, joskus lyhyemmästi. Nämä kirjoitetut näkemykset ja vihjeet ovat omiani ja ne voivat olla vääriä. Koska Vakion palautusprosentti on aika olematon, niin teen tällä kautta 7+0 -1 haravaa, jonka hinta on 4e. Bonuskierroksilla tulen hiukan nostamaan lapun arvoa.

Mielipiteitä:

 

1. Chelsea on selvä ennakkosuosikki syksyn ensimäisessä vakiokohteessa. Tasoero on vain liian kova näillä joukkueilla. Burnleyn vierasaldo ei viimekaudella näytä kovinkaan hyvältä, eikä tämäkään kausi tule alkamaan, ainakaan ensimmäisessä pelissä kovin monella pisteellä. Vaikka Chelssin peliprosentti huitelee yli 80:ntä niin kelpuutetaan sen varmaksi.

2. Verrattuna kohteeseen yksi, tämä onkin jo huomattavasti tasaisempi ottelu. Everton voi olla yksi kauden mustista hevosista, mutta 65% on liian paljon allekirjoittaneen mielestä vaikka todennäköisyys kotivoitolle onkin suhteellisen iso. Perusmerkki ykkönen, mutta lopulliseen riviin kannattaa kokeilla jotain muutakin merkkiä ykkösen kaveriksi.

3. Mielestäni Swansealle on tulossa vaikea kausi, jos edellinen ei sitä ollut. Kuuluu sarjan alempaan kastiin ainakin näin ennakkoon. Southamptonin tilanne tulee olemaan parempi. Harjoitusotteluissa maaleja syntyi hyvällä tahdilla, joten Swansea puolustus tulee olemaan kovilla. Peliprosentti on kohtuullinen 55%, joten se kelpuutetaan riviin varmaksi.

4. Ei ole ensimmäinen, eikä viimeinen kerta kun nousijajoukkueet napsivat pisteitä ensimmäisillä kierroksilla. Huddersfieldille tulossa myös vaikea kausi Valioliigassa kapean materiaalinsa takia. Palace ei loistanut viimekaudella mutta säilytti kuitenkin sarjapaikkansa kohtuu selvästi, Palace on paha vastus kenelle tahansa kotonaan. Tästä huolimatta perusmerkiksi x.

9. Leedsiä pelattu huimasti. Runsas rastitus paikallaan. Preston pelasi viimekaudella todella puolustavaa jalkapalloa, ja pyrki nopeisiin vastahyökkäyksiin. Leeds suhteelisen vahva kotijoukkue, joka pelasi myös suhteellisen varmaa ja riskitöntä peliä peliä puolustuspäässä. Näkisin tässä undermaisen ottelut, joka nostaa tasapelin riskiä. Ykkönen kannattaa varmistaa.

Loppuihin kohteisiin etenkin Fulhamin peliin kiinnostaa ottaa jopa varma kakkonen nuilla prosenteilla. Sheffield W tulee suurella todennäköisyydellä voittamaan vieraissa yleensä ongelmissa olevan QPR:n. Cardiff tulee varmasti puolustamaan kovasti ja kotiedun turvin piste on vähintään napattavissa Villalta, undermainen peli.

Tässäpäs pohja kokonaisuudessaan:

 

Nro Ottelut 1 X 2
1 Chelsea vs Burnley 1
2 Everton vs Stoke 1
3 Southampton vs Swansea 1
4 Crystal P vs Huddersfield X
5 West Bromwich vs Bournemouth 1
6 Brighton vs Manchester C 2
7 Middlesbrough vs Sheffield U 1
8 Brentford vs Nottingham X
9 Leeds U vs Preston 1
10 Derby vs Wolverhampton 1
11 Reading FC vs Fulham 2
12 Sheffield W vs QPR X
13 Cardiff C vs Aston Villa X

 

Rivit sisään veikkauksen sivuilta 12.7 klo: 17:00 mennessä!

Pitkäveto arvaukset tänään myöhemmin:  https://www.melvari.fi/vihjeet/

@vakioveikkaus @vihjeet

One Comment

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.