Vakiovihje 16.9.2017

Viimekierroksella pikkusen parempaan suuntaan vakio, mutta ei vieläkään podiumpaikoille. Ei se auta ku kokeilla uudelleen. Tällä kertaa ilman sen kummempia perusteluita, koska nyt on sen verran puhki työviikon jälkeen.

Alotin pienen dietin tällä viikkoa, kaloreita syödään 2400-2500 päivässä lepopäivinä ja reenipäivinä sitten palkkarin verran enemmän eli about 300kcal. Kaksijakoisella ohjelmalla mennään ja nyt on joko ruho reenattu läpitte ja sunnuntaina seuraava reeni + kävelylenkit koirien kans. Katsotaan mitä vaaka näyttää jouluna 🙂 Alkuviikosta se kellotti rapiat 98kg.  Tästä projektista mahdollisesti jotain postausta myöhemmin tarkemmin.

Mutta tässä tämän päivän asia:

Vakiopohja:
Nro Kohde 1 X 2
1 Liverpool vs Burnley 1
2 Watford vs Manchester C 2
3 Newcastle U vs Stoke X
4 Huddersfield vs Leicester 2
5 West Bromwich vs West Ham 2
6 Tottenham vs Swansea 1
7 Cardiff C vs Sheffield W 1
8 Hull vs Sunderland 1
9 Birmingham vs Preston X
10 Ipswich T vs Bolton 1
11 Bristol C vs Derby 2
12 Middlesbrough vs QPR 1
13 Nottingham vs Wolverhampton X

Pitkävetoa vielä tänään tutusti täällä

Rahallisesti superit ja etf nousi tällä viikolla uusiin ennätyksiin! Toivottavasti samameno jatkuu kokoloppuvuoden myös!

Kokeile kuukausisäästölaskuria
Kuukausisäästäminen on helppo tapa aloittaa säästäminen. Nordnetissä voit säästää rahastoihin alk. vain 15 € summilla, ja ainoana pankkina ETF:iin, alk. 50 € summilla. Ostokulut 0 €.

Kuukausisäästämällä hyödynnät korkoa korolle -vaikutusta, joka saa ajan myötä rahasi kasvamaan entistä nopeammin. Mitä aiemmin aloitat säästämisen, sitä pidempään korkoa korolle -vaikutus ehtii kasvattaa pääomaa. Säästämisessä ja sijoittamisessa aloittaminen onkin ajoittamista tärkeämpää.

Kuukausisäästä rahastoihin ja ETF:iin
“Kuukausisäästäminen on helppo tapa aloittaa säästäminen. Nordnetissä voit säästää rahastoihin alk. vain 15 € summilla, ja ainoana pankkina ETF:iin, alk. 50 € summilla. Ostokulut 0 €.

Kuukausisäästämällä hyödynnät korkoa korolle -vaikutusta, joka saa ajan myötä rahasi kasvamaan entistä nopeammin. Mitä aiemmin aloitat säästämisen, sitä pidempään korkoa korolle -vaikutus ehtii kasvattaa pääomaa. Säästämisessä ja sijoittamisessa aloittaminen onkin ajoittamista tärkeämpää.”

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.