Lauantain Vakiovihje! 9.9.2017

Se ois taas sitten lauantai edessä ja aika kokeilla taas vakioveikkausta. Ei oo oikein alkukaudesta osunut kohdilleen, mutta jospa jossain kohtaa päästäs rahasijoille kiinni. Pienestä on olleet kiinni tälle kautta, että ei ois päästy 10-11 osuman kierroksiin. Jospa onni kääntyisi. Ei oo helppoa saada 13 oikein samalla lapulle. Kerran oon siinä veljen kanssa onnistunut, mutta sillon oli kyllä tähtösen taivalla oikeessa asennossa.

Pienet perustelut lauantain vakioon:
Kohde 1

Leicester myi vai menettikö sitten Drinkwaterin Chelssiin eli Leicester heikentyi loppukaudeksi kun korvaavaa miestä ei tullut. Valioliigasssa näinkin tasaisessa ottelussa 57% vierasvoitolle on liikaa vaikka Chelssi onkin suosikki.

Kohde 2

Tottenham on mielestäni selkeästi alipelattu tässä ottelussa. Saanut pelikannatusta vain 38%. Tätä tarjousta en jätä käyttämättä vaikka Tottenhamin pelaaminen etenkin vieraissa ei vakuuta. Tässä kuitenkin, jopa varman ainesta.

Kohde 4

Arsenal on alottanut kautensa huonosti. Peli on ilotonta ja välillä näyttää, että pelaajilla ei ole minkäänlaista motivaatiota pelata Wengerille. Olen ollut sitä mieltä pitkään, että Wenger ois pitänyt laittaa pihalle jo vuosia sitten, mutta aina vaan hän siellä kentänlaidalla on. Vaikka Arsu tässä suosikki onkin niin edellisiin ajatuksiin perustuen tähän kohteeseen laitetaan ja haetaan pientä rivinarvon nostatusta.

Kohde 10.

Leeds etenee edelleen ilman tappioita tällä kaudella ja vahvasti näyttää sille, että ei tappiota tule tästäkään pelistä. Vaikka Leedsiä on pelattu 76% niin se saa lapulleni varma merkinnän. Kuitenkin jos merkkejä on runsaasti tässä vaiheessa niin kyllä Burtonilla on mahdollisuudet raapia se piste sieltä.

Kohde 13.

Fulham on aloittanut kautensa myös vaisusti. Odotan Fulhamin nousevan vähintään kuuden joukkoon ja sitä kautta taisteluun paikasta valioliigassa. Cardiff on taas aloittanut kautensa yläkanttiin. Maalisuhde on huikaiseva 10-2. Uskon, että kauden vanhetessa Cardiffin meno rupeaa yskimään ja sijoitus on sarjan keskivaihella. Vieraissa ei Cardiff pitkässä juoksussa vakuutta. En jätä käyttämättä 39% pelattua ykköstä tässä, mutta kyllä tämä toisenkin merkin vaatii.

Kierroksella on monia mielenkiintoisia ja vaikeasti arvoitavia pelejä. Joko Brighton tekee ensimmäisen maalin tälle kautta? Jos tekee niin piste on lähellä tuossa pelissä. Hienosti aloittaneet QPR ja Ipswich kohtaavat myös ja todella hankala peli arvoitavaksi, mutta kotiedun turvin marginaalisesti kääntyy kotijoukkueelle.

Nro Kohde 1 X 2
1 Leicester vs Chelsea 2
2 Everton vs Tottenham 2
3 Southampton vs Watford 1
4 Arsenal vs Bournemouth 1
5 Brighton vs West Bromwich X
6 Stoke vs Manchester U 2
7 Preston vs Barnsley 1
8 Sunderland vs Sheffield U X
9 Wolverhampton vs Millwall 1
10 Leeds U vs Burton Albion 1
11 QPR vs Ipswich T X
12 Bolton vs Middlesbrough 2
13 Fulham vs Cardiff C 1

Pitkävetoa myöhemmin tänään ja vihjeet tutusti täällä

Fiksumpaa käyttöä rahoille? 

Olen nyt noin 11kk kuukausi säästänyt Nordnetin superrahastoihin ja etf:iin. Olen saanut tämän päivän kurssilla niistä noin  7% tuoton sijoitetulle pääomalle. Mä en ihan heti keksi, että mistä oisin niille rahoille voinut saada paremman tuoton ja yhtähelposti. Pitää kuitenkin muistaa, että ainahan näihin riski liittyy, mutta riski liittyy jokapäiväseen eläämäänkin. Salkussani on iShares Core MSCI EM IMI UCITS ETF USD (Acc) (IS3N) Kulut 0.25% ETF. Tämä osake sisältää 1900 eri yrityksen osakesijoitusta kehittyvillemarkkinoille ympäri maailman. Minusta aika makea ja turvallinen valinta. Klikkaile ja käy tutustumassa ja tee tili Nordnettiin allaolevista linkeistä ja pistä rahat kasvamaan.

Kokeile kuukausisäästölaskuria
Kuukausisäästäminen on helppo tapa aloittaa säästäminen. Nordnetissä voit säästää rahastoihin alk. vain 15 € summilla, ja ainoana pankkina ETF:iin, alk. 50 € summilla. Ostokulut 0 €.

Kuukausisäästämällä hyödynnät korkoa korolle -vaikutusta, joka saa ajan myötä rahasi kasvamaan entistä nopeammin. Mitä aiemmin aloitat säästämisen, sitä pidempään korkoa korolle -vaikutus ehtii kasvattaa pääomaa. Säästämisessä ja sijoittamisessa aloittaminen onkin ajoittamista tärkeämpää.

Kuukausisäästä rahastoihin ja ETF:iin
“Kuukausisäästäminen on helppo tapa aloittaa säästäminen. Nordnetissä voit säästää rahastoihin alk. vain 15 € summilla, ja ainoana pankkina ETF:iin, alk. 50 € summilla. Ostokulut 0 €.

Kuukausisäästämällä hyödynnät korkoa korolle -vaikutusta, joka saa ajan myötä rahasi kasvamaan entistä nopeammin. Mitä aiemmin aloitat säästämisen, sitä pidempään korkoa korolle -vaikutus ehtii kasvattaa pääomaa. Säästämisessä ja sijoittamisessa aloittaminen onkin ajoittamista tärkeämpää.”

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.