Vakiovihje 23.9.2017 – GameDay! Bonuskierros!

Äkkiä se on viikko mennyt ja huomenna jälleen GameDay! Ja samalla myös aina niin maistuva Bonukierros! Jokaiseen voittoluokkaan lisätään 100 000 euroa! Viikko sitten päästiin niin perinteikkääseen 8 oikein lopputulokseen. Yllärit tulivat Poolin tasurista ja Tottenhamin tasurista. Näitä pitäis osata hyödyntää, mutta kun merkkejä ja euroja on rajallinen määrä niin jää usein laittamatta.

Kierros on jälleen semmoinen, että yllätyksiä saattaa tulla. Manulla kova vieraspeli ilman Pogbaa, Chelssi on Stoken vieraana, joka niisti muutama viikko sitten Manulta pisteen. Man Cityn pelissä tasoero on niin iso, että ihme pitää tapahtua, että Palace edes sen pisteen ottaa, ainahan se kuitenkin on mahdollista.

Mun datakone arpoi mielenkiintoisia lukuja tälle kierrokselle. Pitkävetoon ei montaa pelikelposta kohdetta kertoimien valossa löytynyt, mutta vakioon sielä sai mukavasti suuntia. Pitkveto kohteet ovat nyt jo laitettu jakoon täällä

Tämän kierroksen maistuvimmat omaan lappuun
  • Preston 56% Aika kipurajoilla tämä prosentti, mutta kelpuutan varmaksi.
  • Leeds suosikki, mutta peliprosentti särähtää. 1x
  • Wolves pahasti ylipelattu, mutta kelpaa lapulle
  • Swansean kauden avaus pisteet lähellä. 1x

Kovin helppoja seinävarmoja ei ole Cityn lisäksi kuin kohteen 13 Wolverhampton. Barnsley ei pitkällä aikavälillä vakuuta vierasjoukkueena, joskaan Wolves ei ihan terävimpään kärkeen tuossa pitkäajan taulukossa kuulu. Kuitenkin tällä hetkellä joukkueiden tasoero on iso.

Vakiopohja:
Nro Kohde 1 X 2
1 Southampton vs Manchester U 2
2 Stoke vs Chelsea 2
3 Manchester C vs Crystal P 1
4 Everton vs Bournemouth X
5 Burnley vs Huddersfield 1
6 Swansea vs Watford 2
7 Leicester vs Liverpool 1
8 Fulham vs Middlesbrough 2
9 Leeds U vs Ipswich T 1
10 Norwich C vs Bristol C 1
11 Preston vs Millwall 1
12 Sunderland vs Cardiff C 2
13 Wolverhampton vs Barnsley 1
Osakesalkun tapahtumia

Mun tämän hetkisen osakesalkun näet täältä: Salkku

Tämä viikko oli mukavaa katsottavaa supereiden ja etf:ien osalta. supereissa neljä nousupäivää peräkkäin, eft:ät otti kans nousua ja tänään sitten taas pikkuisen takapakkia, kun Herrat Trump ja Kim käyvät verbaalista sotaa keskenään. Saapi nähdä mihin tuo johtaa lopulta. Aika näyttää.

Kokeile kuukausisäästölaskuria
Kuukausisäästäminen on helppo tapa aloittaa säästäminen. Nordnetissä voit säästää rahastoihin alk. vain 15 € summilla, ja ainoana pankkina ETF:iin, alk. 50 € summilla. Ostokulut 0 €.

Kuukausisäästämällä hyödynnät korkoa korolle -vaikutusta, joka saa ajan myötä rahasi kasvamaan entistä nopeammin. Mitä aiemmin aloitat säästämisen, sitä pidempään korkoa korolle -vaikutus ehtii kasvattaa pääomaa. Säästämisessä ja sijoittamisessa aloittaminen onkin ajoittamista tärkeämpää.

Kuukausisäästä rahastoihin ja ETF:iin
“Kuukausisäästäminen on helppo tapa aloittaa säästäminen. Nordnetissä voit säästää rahastoihin alk. vain 15 € summilla, ja ainoana pankkina ETF:iin, alk. 50 € summilla. Ostokulut 0 €.

Kuukausisäästämällä hyödynnät korkoa korolle -vaikutusta, joka saa ajan myötä rahasi kasvamaan entistä nopeammin. Mitä aiemmin aloitat säästämisen, sitä pidempään korkoa korolle -vaikutus ehtii kasvattaa pääomaa. Säästämisessä ja sijoittamisessa aloittaminen onkin ajoittamista tärkeämpää.”

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.