Vakiovihje 25.11 – Bonusta tarjolla! –

Ei oo hetkeen tullut pahemmin vihjeitä kirjoiteltua eikä kyllä paljon muutakaan. Nyt kuitenkin päätin aktivoitua ja laatia jonkinlaisen vakiopohjan huomiselle bonukierrokselle. 13 oikein voittoluokaan siis lisätään 200k lisää rahaa. Tykkään enemmän kierroksista jossa jokaiseen voittoluokkaan lisätään rahaa.

Kierros:

Kierroksesta tulee taas haastava. Vähän sen oloinen kierros, että moni pääsee pooduimille eli voitto osuudet pieniä tai sitten Manu ja Tottenham menettää pisteitä kotonaan niin harvalla on ainakaan 13:Sta oikein.

Valioliiga:

Kahteen ensimmäiseen kohteeseen on toki otettava perusmerkeiksi ykkönen. Kolmas onkin jo vaikeampi. Watford pelannut mukavasti, mutta loukkaantumiset kiusaa. Castle perinteisesti ollut kotonaan vahva, mutta pientä haparointia ollut viimeaikoina. Stoke ei vakuuta yhtään tällä hetkellä ja tätä peliä lähdetään kääntämään kotivoitoksi. Swansealla on vaikeata ja Bournemouthin tunnelin päässä näkyy aavistuksen valoa, joten merkit kääntyy vieraille. Ehkä kierroksen mielenkiintoisin matsi on Liverpoolin ja Chelsean välillä. Tasainen peli, jossa marginaalit pieniä. Jos Pool onnistuu luomaan yhtäpaljon maalintekopaikkoja kuin aikaisemmin ja saa niistä vielä maaleja ja puolustus pitää vähän paremmin kuin Sevillaa vastaan niin voitto saattaa olla lähellä.

Championship

Tasainen kierros tulossa, jossa arvioisin Fulhamin ja Aston Villa olevan ehkä ne varmimmat. Vaikakin Ipswichin peliin on sama vaikka laittas 1×2 niin osuminen on epävarmaa 🙂

Vakiopohja:
Nro Kohde 1 X 2
1 Manchester U vs Brighton 1
2 Tottenham vs West Bromwich 1
3 Newcastle U vs Watford X
4 Crystal P vs Stoke 1
5 Swansea vs Bournemouth 2
6 Liverpool vs Chelsea 1
7 Aston Villa vs Ipswich T 1
8 Middlesbrough vs Derby X
9 Norwich C vs Preston 1
10 Fulham vs Millwall 1
11 Hull vs Bristol C X
12 Reading FC vs Sheffield W 2
13 Burton Albion vs Sunderland 2

Tänä iltana julkaisen myös nyt kun vauhtiin pääsin niin pitkävetovihjeet. Ne löydät näppärästi täältä: Vihjeet

Rahastosäästäminen:

Käykäähän lukemassa kirjoittamani artikkeli rahastosäästämisestä. Rehellisesti sanoen ei oo yhtään pöhlömpää hommaa. Eläkepäiviä siis odotetellessa 🙂

Avaa tili ja hyödynnä tarjous

Sijoita kuukausittain rahastoihin ja ETF:iin

Mihin menestyjät sijoittavat?

One Comment

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.