Vakiovihje – Bonuskierros!

No niin eihän siinä hyvin kauaa mennyt, että saatiin ensimmäinen Bonuskierros Englannin kohteisiin. Jokaiseen voittoluokaan lisätään 100 000e. Joskus bonuskierroksilla on kaikkilla kärkijoukkueilla on ollut kotipeli ja silloin kun terävinkärki on pelinsä voittaneet niin esimerkiksi kymmenen oikein tuloksella on voittanut hätäisesti sen 10e. Nyt kuitenkin rivi näyttää sen verran vaativalta, että poduimille kun pääsee niin jotain voisi jopa voittaa.

Tässä muutamia ajatuksia rivistä:

Kohde 1.

Palace otti niin rumasti pataan sarjanousija Huddersfieldiltä, vaikkakin ensimmäinen maali olikin omamaali. Pallonhallinta oli kuitenkin kotijoukkueella, mutta puolustus vuotaa. Nyt vastassa on pari-kolme luokkaa kovempi Liverpool, joten helppoa tule olemaan. Liverpool ei loistanut ensimmäisessä pelissä ja tuloksena 3-3 tasuri vieraspelissä Watfordia vastaan. Viikolta rasitteena vielä UCL:n karsinta peli vieraissa Hoffenheimia vastaan. Kyllä 77% on paljon tähän sarjaan, mutta lapulle se on piirrettävä. Viimeviikolla Chelsea hävisi vastaavanlaisen kamppailun, joten jalkapallossa kaikki on mahdollista.

Kohde 2.

Southamptonin ennakoin voittavan Swansea viime lauantaina selvästi. Niin ei kuitenkaan käynnyt ja tuloksena oli 0-0 tasapeli Swanseaa vastaan.  Hammers joutui melkoiseen pyöritykseen Manua vastaan viime sunnuntaina häviten ottelun 4-0. Manu oli selvästi parempi tuossa pelissä. Hammersilla on nyt kasvojen pesunpaikka, mutta onko viikon aikana saatu rivit kasattua? Perusmerkki ykkönen ja kaveriksi mahdollisesti jotain.

Kohde 3.

Tasoeroa on joukkueiden välillä tässäkin. Leicesteri oli jo voiton syrjässä kiinni Arsenalia vastaan, mutta lopussa passivoituminen/hermostuminen käänti ottelun tappioksi. Leicesterin peli perustuu enemmän vastaiskuihin kuin pallonhallintaan, joten tässä pelissä Leicesteri varmaan joutuu ottamaan kuskin roolin Brightonia vastaan. Se heittäää pieniä kysymysmerkkejä kohteeseen. Uskon kuitenkin Leicesterin hyökkäysvoimaan ja valitsen perusmerkiksi ykkösen.

Kohde 5.

Alle 50% ykkönen maistuu minun lapulle perusmerkiksi. Tosin tähän joutunee pohtimaan muutakin merkkiä kaveriksi. Watford pelasi erittäin viihdyttävän ottelun Poolia vastaan. Vieraissa Watford ei kuitenkaan niin vakuuta, ainakaan jos tutkitaan pitkänajan tilastoja.  Bournemouth pelaa kotonaan hyvää jalkapalloa. Ottanee vähintään pisteen.

Kohde 8.

Sheffield ei ole aloittanut kauttansa kovinkaan vakuuttavasti vaikka vastustajat eivät ole olleet edes kärkijoukkueita. Fulhamillakaan ei ole alkanut paljoakaan sen paremmin. Tuloksena kolme tasuria kolmesta ottelusta. Pieni lepoetu Fulhamilla on, mutta ei hirveän merkittävä. 55% ykkönen kelpaa mainiosti lapulle varmaksi asti.

Loput kohteet ovatkin sitten aikalailla ympäripyöreitä. Omasta mielestäni Norwich, Sunderland ja Middlesbrough ovat vahvoilla voittoihin. Bolton saattaa kairata vähintään pisteen ottelussa Derbyn kanssa. QPR:n peliin voisin laittaa mielelläni tukkoon, mutta se ei ole tässä nyt mahdollista.

Pohjariviksi muodostui seuraavanlainen rakennelma:

Nro Ottelut 1 X 2
1 Liverpool vs Crystal P 1
2 Southampton vs West Ham 1
3 Leicester vs Brighton 1
4 Burnley vs West Bromwich X
5 Bournemouth vs Watford 1
6 Stoke vs Arsenal 2
7 Aston Villa vs Norwich C 2
8 Fulham vs Sheffield W 1
9 Wolverhampton vs Cardiff C X
10 QPR vs Hull 2
11 Bolton vs Derby X
12 Sunderland vs Leeds U 1
13 Nottingham vs Middlesbrough 2

Viikonlopun pitävetovihjeet löydät myöhemmin tänään perjantaina täältä

Pelionnea!

Tietenkin sijoitettupääoma on paremmin turvassa esim. rahastoissa kuin vakiossa tai vedonlyönnissä yleensä. Teeppäs tili allaolevasta linkistä ja aloita säästäminen 🙂

Tutustu kuukausisäästämiseen
Kuukausisäästäminen on helppo tapa aloittaa säästäminen. Nordnetissä voit säästää rahastoihin alk. vain 15 € summilla, ja ainoana pankkina ETF:iin, alk. 50 € summilla. Ostokulut 0 €.

Kuukausisäästämällä hyödynnät korkoa korolle -vaikutusta, joka saa ajan myötä rahasi kasvamaan entistä nopeammin. Mitä aiemmin aloitat säästämisen, sitä pidempään korkoa korolle -vaikutus ehtii kasvattaa pääomaa. Säästämisessä ja sijoittamisessa aloittaminen onkin ajoittamista tärkeämpää.

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.