Vakiovihje! La 26.8.2017

Niimpäs se alkaa olla tämäkin kuukausi jo loppusuoralla. Kolmas vakiokierros Englannin sarjoihin ja tottakai kokeilaan taas onneamme ja tässä tulee mun vakiovihje. Vakiovihje siis sisältää tuttuun tapaan pohjan josta itse rakennan rivini. Championshipistä dataa rupeaa olemaan jo mukavasti, vaikkakin muutamat kierrokset vielä eteenpäin joutuu odottelemaan, että arvointikone rupeaa antamaan tarkempaa analyysiä. Valioliigan osalta ollaan vielä aika vähäisellä datalla.

Romelu Lukaku Manchester Unitedin ehdoton tähti ensimmäisissä peleissä.

Ajatuksia rivistä:

Kohde 1: 

Näin Manu fanina alkukausi on ollut juhlaa. Nyt kuitenkin vastassa on ehkä kovin vastus tälle kautta valioliigassa ja Leicesteri on parhaimmillaan pelissä jossa heidän ei tarvitse pitää palloa niin paljon. Peliprosentit kellottaa 82% tässä. Vaikka Manu on selkeä suosikki niin tuo on kyllä jo niin hurjaluku, että jos merkkejä jää lopulliseen riviin niin harkittava on jotain muutakin tähän.

Kohde 2: 

Vaikea peli arvoitavaksi suhteelisen oikein pelattu peliprosenteissa. West Hamin kauden alku on ollut synkkä vaikka olivat ottaa vajaamiehisenä pisteen Souhtamptonilta viikko sitten. Enenmmän se oli varmaan Sotonin heikkoutta kuin Hammersin hyvyyttä. Newcastle on nolla kerhossa niin pistein kuin tehtyjen maalein. Runsas rastitus paikallaan. Voi revetä isomaaliseksi peliksi.

Kohde 5: 

Watford on aloittanut kautensa hyvin. Brightonilla on vastaavasti ollut vaikeaa. Alemman keskikastin joukkueet ovat tässä vastakkain ja tasoero ei ole noin kova kuin peliprosentit antaa ymmärtää. Harkitsen tähän, jopa ohipeliä. Pienimaalinen tasapeli on hyvinkin mahdollinen.

Kohde 8: 

Joutessani katsoin viimeperjantaina Burtonin kotipelin. Erittäin hyvä kuva jäin Burtonin esityksestä, liikkuvaa ja nopeaa peliä. Sheffield on aloittanut kautensa aika vaisusti vaikkakin viimeviikon lauantaina tuli kauden avausvoitto Fulhamia vastaan. Rohkeasti 23% ykkönen lapulle ja kaveriksi sitten merkki.

Vakiopohja:
Nro Kohde 1 X 2
1 Manchester U vs Leicester 1
2 Newcastle U vs West Ham 1
3 Huddersfield vs Southampton X
4 Crystal P vs Swansea X
5 Watford vs Brighton X
6 Barnsley vs Sunderland 2
7 Brentford vs Wolverhampton 2
8 Burton Albion vs Sheffield W 1
9 Ipswich T vs Fulham X
10 Middlesbrough vs Preston 1
11 Millwall vs Norwich C X
12 Sheffield U vs Derby X
13 Birmingham vs Reading FC 1

Viikonlopun pitävetovihjeet löydät myöhemmin tänään perjantaina tai täältä

Tietenkin sijoitettupääoma on paremmin turvassa esim. rahastoissa kuin vakiossa tai vedonlyönnissä yleensä. Teeppäs tili allaolevasta linkistä ja aloita säästäminen 🙂

Tutustu kuukausisäästämiseen
Kuukausisäästäminen on helppo tapa aloittaa säästäminen. Nordnetissä voit säästää rahastoihin alk. vain 15 € summilla, ja ainoana pankkina ETF:iin, alk. 50 € summilla. Ostokulut 0 €.

Kuukausisäästämällä hyödynnät korkoa korolle -vaikutusta, joka saa ajan myötä rahasi kasvamaan entistä nopeammin. Mitä aiemmin aloitat säästämisen, sitä pidempään korkoa korolle -vaikutus ehtii kasvattaa pääomaa. Säästämisessä ja sijoittamisessa aloittaminen onkin ajoittamista tärkeämpää.

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.